Nintendo presenetil vse in napovedal Zelda: Breath Of The Wild 2

Letošnja konferenca E3 je bila deležna kar nekaj kritik, saj nismo dobili nekaj res velikih presenečenj in veliko je bilo poudarka na igrah, ki so že izšle in bodo kmalu dobile razne posodobitve. Ubisoftu denimo je povsem zmanjkalo idej, zato so med svojo konferenco napovedali televizijsko serijo, kar definitivno ni poanta E3 dogodka.

Vsi so zato veliko upov polagali na Nintendo in ta je svoje privržence kar močno presenetil. Napovedal je namreč nadaljevanje igre Zelda: Breath Of The Wild, ki jo mnogo ljudi označuje za najboljšo igro leta 2017.

Napovednik za dvojko ne prikaže veliko, a dovolj, da je Switch lastnikom hitreje zaplavala kri po žilah. V kratkemu posnetku lahko vidimo Linka ter Zeldo, očitno pa je, da se nahajata v globočinah gradu Hyrule.

Breath Of The Wild 2 izgleda precej bolj temno od izvirnika in zadeva kaže že kar grozljivo noto. Med razodetjem ogromne pošasti sem dobil nekakšen Dark Souls občutek in zanimivo bo videti, v kakšno smer se bo zapeljalo nadaljevanje.

Pojavila so se tudi ugibanja, da bomo morda prvič v zgodovini lahko nadzorovali Zeldo in Nintendo te govorice v izjavi ni potrdil, ni pa je tudi zanikal.

Žal nimamo še nobenega napovedanega izida, vse kar vemo je to, da je nadaljevanje trenutno v izdelavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime