GTA V za PC spet prestavljen

Huh, doživljamo rahel Deja Vu občutek. Potem, ko je razvijalec Rockstar nedavno prestavil izid hudo pričakovane igre za PC, GTA V, iz januarja na marec, si je veliko PC-jašov začelo puliti lase od frustracij. No, kmalu bomo vsi plešasti saj je igra doživela ponoven zamik.

Rockstar je pred nedavnim podal objavo, da bo pričakovan nalinijski način, Heists, doživel izid 10. marca za lastnike konzol, v isti sapi pa omenil, da bo PC verzija ponovno zamudila.

Tako je nov datum PC inačice igre 14. april 2015.

“Vemo, da ste se že načakali in cenimo vaše potrpljenje. “Heisti” bodo prinesli popolnoma nov, sodelovalni način za 4 igralce, ki bo omogočal skupinsko sodelovanje v napetih, več-nivojskih ropih preko območja Los Santosa ter Blain County-ja,” je izjavil Rockstar.

Razvijalec opravičuje zamudo PC verzije s tem, da želijo “čimbolj dokončan izdelek, z delujočim GTA Online in “Heists” načinom v prvem dnevu izida igre.”

Tisti, ki ste PC inačico že prednaročili, boste za GTA Online način prejeli 200.000$, kot znak zahvale za potrpežljivost.

Tako, ni druge kot da potrpežljivo čakamo še dober mesec, vmes pa si lahko ogledamo nekaj novih slik, ki so hkrati z objavo izšle na Rockstarovi strani.

 

 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime