Warcraft 3 Reforged izšel v katastrofalnem stanju

Morda niste vedeli, a ponoči ob polnoči se je zgodil izid igre Warcraft 3 Reforged. Gre za uradno predelavo legendarne strategije iz leta 2002 in čeprav se gre za izjemno pomemben naslov, je bil Blizzard glede promocije nenavadno tiho.

Ob to smo se obregnili že včeraj, saj smo se čudili manjku pravega napovednika, pa čeprav je bil špil neposredno pred izidom. Takšno zatišje ponavadi ne pomeni nič dobrega, saj običajno pomeni, da založnik nima preveč upanja glede projekta in si ne želi nabrati negativne reklame ali pa se mu zdi promocija slabega izdelka zapravljen denar.

Špil je sedaj končno na voljo in publika ni ravno navdušena. Na uradni veji Reddita za Warcraft 3 se igralci pritožujejo nad marsičem in bolj težko boste našli kakšno pozitivno temo.

Kocke nakazujejo na manjkajoče modele.

Pri nekaterih se špil neprestano ruši ali pa so naleteli na ogromne hrošče. Težav je deležni tako večigralski kot tudi kampanja. Padec sličic na sekundo ni nič novega, nekateri pa so naleteli med preigravanjem kampanje na manjkajoče teksture. Eden največjih hroščev preprečuje igranje zgodbe, saj vas ob začetku misije igra vrže nazaj v začetni meni, češ, da ste igro izgubili.

Damn, I’m straight trash at this game. from r/warcraft3

Igralci se pritožujejo tudi na opazno slabšo grafično podobo v primerjavi z demom, ki je bil na voljo za preigravanje na Blizzconu. Razvijalec se je tudi odločil, da uporabniški vmesnik vrne v staro inačico, ki je v demu izgledal povsem spodobno. Tam so imeli karakterji tudi popolno izrisan 3D model, medtem ko so v novi verziji stisnjeni v okvirček.

Grafika je slabša kot v demu. Sence so izginile, zaradi nejasnega razloga pa so opustili spremembo uporabniškega vmesnika.

Zaenkrat izgleda, da je starejša verzija bolj superiorna, a Blizzard je zamočil tudi tam. Nekateri poročajo, da če želite zagnati starejšo igro, boste s tem zbudili Battle.net zaganjalnik, ki bo potem prenesel 28 GB posodobitev, katera je v bistvu celotna Reforged igra.

Samo poglejte si denimo primerjavo demo verzije in finalni produkt. Vmesne sekvence so bile povsem spremenjene in to na slabše!

Pritožbe dežujejo tudi na uradnemu forumu, kjer naj bi v začetnih urah razvijalec brisal negativne teme, a sedaj je poplava kritik takšna, da so pritoževanju pustili prosto pot.

Zadeva je celo tako pokvarjena, da se odjavna špica ustavi sredi vrtenja!

Warcraft 3: Reforged and even the credits dont work. from r/warcraft3

Warcraft 3 Reforged je tako trenutno v precej katastrofalnemu stanju in pričela so se pozivanja povrnitvi denarja. Izgleda, kot da bi projektu sredi razvoja zmanjkalo denarja in razvijalci so morali na hitro skupaj spraviti nek izdelek, ki vsaj približno deluje.

Žalostno, da je takšna legendarna igra deležna takšnega obnašanja iz strani svojega ustvarjalca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime