Če še niste vedeli – jutri izide Warcraft 3: Reforged

Ponavadi ne pišemo takšnih naslovov, kjer bi samo radi opomnili igralce, da se bo kmalu zgodil pomemben izid. Namreč za kaj takega ponavadi poskrbi založnik ali razvijalec, ki na YouTube pošlje kakšen napovednik in naredi malo promocije za svoj prihajajoči izdelek, to pa nato dodatno podprejo novinarske strani, ki iz tega spišejo članek.

Blizzard pa se obnaša do svoje predelave legendarne igre Warcraft III povsem čudno. Čeprav gre za naslov, ki je v bistvu povsem prerodil trg strategij leta leta 2002, jim očitno sedaj za naslov povsem dol visi.

Reforged je bil komaj omenjen na njihovemu zadnjemu Blizzcon dogodku, vemo pa tudi, da se je obsežnost predelave močno zmanjšala od prvotnih planov.

Warcraft III Reforged izide že jutri, 28. januarja in ne bi vam zamerili, če tega sploh ne bi vedeli. Blizzard še zdaj ni naredil kakega pravega napovednika, ki bi prikazal tiste največje spremembe in ljudi pripravil do nakupa. Večigralska beta je na voljo že nekaj časa, a nekatere igralce bolj zanimajo spremembe v kampanji in kakšnih pravih informacij na temu področju še nismo bili deležni.

Tako da je ostalo na nas, da delamo razvijalčevo delo. Warcraft III Reforged izide jutri, 28. januarja, po celemu svetu pa se bo odklenil točno ob polnoči. Kupite ga lahko za 30 € na sledeči povezavi, Spoils of War edicija pa vas bo oštela za 40 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!