Če še niste vedeli – jutri izide Warcraft 3: Reforged

Ponavadi ne pišemo takšnih naslovov, kjer bi samo radi opomnili igralce, da se bo kmalu zgodil pomemben izid. Namreč za kaj takega ponavadi poskrbi založnik ali razvijalec, ki na YouTube pošlje kakšen napovednik in naredi malo promocije za svoj prihajajoči izdelek, to pa nato dodatno podprejo novinarske strani, ki iz tega spišejo članek.

Blizzard pa se obnaša do svoje predelave legendarne igre Warcraft III povsem čudno. Čeprav gre za naslov, ki je v bistvu povsem prerodil trg strategij leta leta 2002, jim očitno sedaj za naslov povsem dol visi.

Reforged je bil komaj omenjen na njihovemu zadnjemu Blizzcon dogodku, vemo pa tudi, da se je obsežnost predelave močno zmanjšala od prvotnih planov.

Warcraft III Reforged izide že jutri, 28. januarja in ne bi vam zamerili, če tega sploh ne bi vedeli. Blizzard še zdaj ni naredil kakega pravega napovednika, ki bi prikazal tiste največje spremembe in ljudi pripravil do nakupa. Večigralska beta je na voljo že nekaj časa, a nekatere igralce bolj zanimajo spremembe v kampanji in kakšnih pravih informacij na temu področju še nismo bili deležni.

Tako da je ostalo na nas, da delamo razvijalčevo delo. Warcraft III Reforged izide jutri, 28. januarja, po celemu svetu pa se bo odklenil točno ob polnoči. Kupite ga lahko za 30 € na sledeči povezavi, Spoils of War edicija pa vas bo oštela za 40 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime