Če še niste vedeli – jutri izide Warcraft 3: Reforged

Ponavadi ne pišemo takšnih naslovov, kjer bi samo radi opomnili igralce, da se bo kmalu zgodil pomemben izid. Namreč za kaj takega ponavadi poskrbi založnik ali razvijalec, ki na YouTube pošlje kakšen napovednik in naredi malo promocije za svoj prihajajoči izdelek, to pa nato dodatno podprejo novinarske strani, ki iz tega spišejo članek.

Blizzard pa se obnaša do svoje predelave legendarne igre Warcraft III povsem čudno. Čeprav gre za naslov, ki je v bistvu povsem prerodil trg strategij leta leta 2002, jim očitno sedaj za naslov povsem dol visi.

Reforged je bil komaj omenjen na njihovemu zadnjemu Blizzcon dogodku, vemo pa tudi, da se je obsežnost predelave močno zmanjšala od prvotnih planov.

Warcraft III Reforged izide že jutri, 28. januarja in ne bi vam zamerili, če tega sploh ne bi vedeli. Blizzard še zdaj ni naredil kakega pravega napovednika, ki bi prikazal tiste največje spremembe in ljudi pripravil do nakupa. Večigralska beta je na voljo že nekaj časa, a nekatere igralce bolj zanimajo spremembe v kampanji in kakšnih pravih informacij na temu področju še nismo bili deležni.

Tako da je ostalo na nas, da delamo razvijalčevo delo. Warcraft III Reforged izide jutri, 28. januarja, po celemu svetu pa se bo odklenil točno ob polnoči. Kupite ga lahko za 30 € na sledeči povezavi, Spoils of War edicija pa vas bo oštela za 40 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!