Outer Wilds prihaja junija na Steam

Igra Outer Wilds je imela to nesrečo, da je izšla praktično ob istem času kot The Outer Worlds. Naslova sta si med sabo precej podobna, a gre za povsem drugačni igri, s tem da je imel The Outer Worlds veliko večjo oglaševalsko kampanjo.

Outer Wilds je tako bil postavljen ob stranski tir, kljub temu, da so mu kritiki prilepili visoke ocene. Težave mu je delala tudi njegova ekskluzivnost za Epic Games trgovino, zaradi katere je razburil kar lep kos igričarske baze. Še posebej zaradi tega, ker je denar za razvoj razvijalec Mobius Digital zbral preko Fig kampanje in podpis pogodbe z Epicom je svojim podpornikom razglasil naknadno.

Kakorkoli že, to je zdaj v preteklosti. Obdobje ekskluzivnosti je mimo in sedaj se igra počasi pripravlja za izid na Steamu, kamor bo prispela 18. junija. Tisti, ki so igro podprli na Figu, bodo ključ prejeli preko elektronske pošte, ostali pa boste morali odšteti okoli 25 €, kolikor igra trenutno stane na Epic Games platformi.

Outer Wilds je zanimiv naslov. Upravljate majhno vesoljsko ladjico, s katero raziskujete sončni sistem. A ta sistem je ujet v časovno zanko, ki vsakič malce spremeni okolico. Tako boste reševali uganke in raziskovali majhne planete, v se to pa je podprto z odlično glasbeno spremljavo.

Steam stran že obstaja in igro si lahko dodate na vaš seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime