Doom Eternal ima pištolo, a samo preko goljufij

Če ste igrali nedavno izdani Doom ali pa če ste prebrali našo recenzijo, potem veste, da je to prva igra v tej seriji, ki ne vsebuje pištole. Ta je bila prisotna tudi v Doomu iz leta 2016 in tam je bila precej brezkoristna. Igralec jo je v glavnem uporabljal samo takrat, ko je želel malce prihraniti na strelivu in je z njo pobil lažje zombije.

Razvijalec id Software se je na koncu odločil, da pištola preprosto ne paše v Eternal, saj bi motila potek igre. To je verjetno res, saj Eternal močno spremeni mehaniko streljanja in ravnanja s strelivom. A po drugi strani bi človek imel ob sebi eno zadevo, ki ji nikoli ne zmanjka municije.

Pred kratkim je bilo odkrito, da se pištola nahaja v igri, le da do nje ni tako enostavna pot. Dokaz je spodnji video in vidimo lahko, da orožje celo vsebuje svojo specifično animacijo. Če bi želeli pištolo pridobiti in tudi sami preizkusiti na beticah demonov, boste morali uporabiti program Cheat Engine.

Mimogrede, se spomnite, ko smo pisali o hitrostnih igralcih, ki so celotni Doom Eternal preigrali v manj kot uri in pol? Ta čas se je od takrat drastično zmanjšal in sedaj je rekord padel že pod eno samo uro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime