Hitrostno preigravanje DOOM Eternala že padlo pod 90 minut

Med preigravanjem igre DOOM Eternal sem si velikokrat zamrmral v brk: “Wow, tole bo odličen poligon za speedrunnerje.” In uštel se nisem, saj so minili šele štirje dnevi od datuma izida igre, nekateri pa so že sedaj celo igro preigrali v samo uri in pol.

Za primerjavo: osebno sem za preigravanje kampanje potreboval skoraj 20 ur, pa še to se mi je zdelo, da sem naravnost brzel skozi igro. Kljub impresivnemu času, pa je DOOM Eternal “speedrun” scena šele v povojih. Igralci trenutno testirajo optimalne poti skozi igro ter kako čimbolj učinkovito izrabiti sisteme. Zagotovo jim bodo velikokrat tudi ponagajale nevidne stene, ob katere sem se obregnil v svoji recenziji, zato bo potrebno najti za takšne prepreke rešitve.

Svetovni rekordi tako za zdaj niso preveč impresivni, saj igralci bolj kot ne letajo skozi zrak, tako da zaman pričakujete kakšne impresivne bitke z nasprotniki na najtežji stopnji. Vseeno pa so njihovi triki precej zanimivi za ogled, pa še muzika je dobra. Spodaj si lahko ogledate trenutni svetovni rekord od CreeperHntrja, ki je celotni DOOM preigral v vsega 1:26:16.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!