Ubisoft ponovno ponuja igre Assassin’s Creed 2, Child of Light in Rayman Legends popolnoma brezplačno

Založnik Ubisoft se je odločil ponuditi trojico iger Assassin’s Creed 2, Child of Light in Rayman Legends popolnoma brezplačno vsakemu uporabniku, ki si bo na njihovi platformi Uplay ustvaril račun ali pa tega že ima in samo hoče registrirati igre na svoj račun.

Vse tri igre so bile prejšnji mesec že brezplačne, a francoski založnik se je odločil, da jih ponovno ponudi zastonj, saj se zna zgoditi, da je kdo zamudil akcijo.

Vsekakor gre za kvalitetne naslove.

Child of Light nosi res zanimivo grafično podobo in je še najmlajši izdelek v tej ponudbi, svojo kopijo lahko pridobite tule.

Rayman Legends je naravnost odštekana platformščina, ki se lahko po robu postavi tudi Mario igram. Razvijalec je pri tej igri res sprostil domišljijo ter ustvaril stopnje, ki jih je še danes veselje preigravati – za svojo kopijo se odpravite sem.

Assassin’s Creed 2 verjetno ni treba posebej predstavljati. Gre za izdelek, ki je to franšizo popeljal v naslednjo dobo in je praktično v vsakemu pogledu nadgrajen od predhodnika. Če vas zanima, kako so Assassin’s Creed igre izgledale včasih, saj se novodobna dela Origins ter Odyssey od njih povsem razlikujeta, potem se odpravite na naslednjo povezavo.

Za vse tri igre se akcija izteče jutri, 5.5., ko pa jih enkrat aktivirate, bodo v vaši knjižnici ostale za vedno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime