Sea of Thieves je sedaj končno na voljo tudi na Steamu

Digitalni gusarji, natočite si opojnega ruma in dvignite skodelico visoko v zrak, saj je na Steam končno priplula piratska igra Sea of Thieves. Da bo Microsoft končno poskrbel za predelavo smo že pisali, takrat pa smo tudi omenili, da je zadeva še posebej pomembna za slovenske gusarje, saj je do sedaj nismo mogli igrati na Microsoftovi trgovini. Za Američane očitno spadamo pod tretjerazredno državo.

No, Valvu se naši evri ne zdijo nagnusni, zato jih bo še prerad sprejel, če mu jih namenite preko sledeče povezave. Dobra novica je tudi to, da Sea of Thieves zahteva samo 39,99 €, kar ni najbolj poceni, a vsaj ne zahtevajo polne cene. Poleg tega so nekatere druge Microsoftove igre pregrešno drage na Steam trgovini – za Gears Tactics recimo želijo kar 70 €.

Sea of Thieves je ob izidu naletel na precej medel sprejem, ki pa je bil posledica pomanjkanja prave vsebine. Od takrat je preteklo že kar nekaj vode in do sedaj je igra preko posodobitev in dodatkov nabrala kar nekaj nove vsebine, tako da se ljubiteljem gusarskih avantur zadevo vsekakor splača preizkusiti. Dobra novica je tudi to, da je podprto navzkrižno igranje med različnimi platformami, tako da lahko med sabo igrajo igralci iz Steam in Microsoft trgovin, v spletno zabavo pa se jim lahko na istem strežniku pridružijo tudi Xbox One igralci.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime