Kingdoms of Amalur: Reckoning bo avgusta prejel predelavo

Kingdoms of Amalur: Reckoning je pred izidom obetal ogromno. Pri projektu je sodeloval priznani D&D pisec R. A. Salvatore in prvi posnetki so kazali unikatno zamišljeno fantazijsko deželo, ki je imela vse prijeme nove uspešnice. Založnik EA je takrat celo odobril delo na MMO projektu, ki bi se odvijal v Amalurju.

Ko pa je špil končno izšel leta 2012, ga kritiki niso blagoslovili. Največja zamera pri igri je bila njena generičnost in njeni igralni prijemi ter plitve naloge so dejansko spominjale na MMO igro. A Kingdom of Amalur je bil enoigralski naslov, tako da je bilo sprehajanje po praznem svetu brez drugih igralcev na moč dolgočasno in enolično.

EA je zaradi slabe prodaje kmalu po izidu ugasnil razvijalca 38 Studios, tako da je bil preklican tudi MMO projekt. Kingdoms of Amalur znamka je tako mirovala vse do leta 2018, ko je založnik THQ oznanil, da je kupil pravice do serije, a novega projekta takrat ni najavil.

Včeraj pa se je v Microsoftovi trgovini pojavila nova igra Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Čeprav uradne najave iz strani založnika še ni bilo, lahko iz opisa izdelka izluščimo marsikatero zanimivo podrobnost.

Re-Reckoning bo predelava, ki bo prenovila grafično podobo ter izboljšala igralne prijeme. Ker gre za “Remaster”, ne gre pričakovati popolnoma novo zgrajene igre, ki bi jo razvijalec znova postavil od temeljev navzgor. Verjetno nas čakajo samo bolj podrobne teksture in optimizacija, v novi paket pa bodo vključeni tudi vsi do sedaj izdani DLC-ji.

Na predelavi dela studio Kaiko, ki je do sedaj poskrbel za prenove prvih dveh Darksiders iger, izid pa je napovedan za 11. avgust 2020. Spodaj si lahko ogledate prve slike predelave, potrpežljivo pa čakamo na prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime