Priljubljeni glasbeni servis Spotify sedaj tudi v Sloveniji

Dolga leta smo ga čakali in sedaj so se naše sanje končno spremenile v resničnost. Priljubljeni glasbeni servis Spotify je končno prispel tudi v Slovenijo in trg pretočnih servisov glasbe je poleg Google Playa in Deezerja dobil še enega pomembnega igralca.

Spotify sicer izvira iz Švedske, leta 2016 pa je začel z ogromno marketinško kampanjo, preko katere se je preselil povsod po svetu. Danes je Spotify prisoten povsod, še posebej pa so nad njim navdušeni Američani. Sedaj se bomo ob bogati knjižnici glasbe lahko zabavali tudi na Balkanu, saj je glasbeni servis prispel tudi v Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro, Severno Makedonijo, Albanijo in Kosovo.

Kaj je torej posebnost Spotifyja in zakaj bi ga kdo sploh uporabljal? Ena od glavnih privlačnosti tega glasbenega servisa je zagotovo to, da je v čisto osnovni različici povsem brezplačen. Tako se samo registrirate na uradni strani, naložite aplikacijo in že lahko začnete poslušanje glasbe, seveda pa boste to počeli v močno omejeni inačici aplikacije. Brezplačno lahko sicer izberete album glasbenega izvajalca, žal pa nimate opcije izbiranja skladbe. Tako lahko samo zavrtite album in upate, da boste preko naključnega predvajanja uslišali svojo pesem. Skladbe lahko sicer preskakujete, a to lahko v eni uri naredite samo 6x, poleg tega pa boste vmes morali poslušati najedajoče reklame.

Za tisto pravo izkušnjo boste tako morali mesečno odšteti vsaj 5,99 €. To vam prinese poslušanje glasbe, ki je že od začetka ponuja 320 kbps kakovost zvoka (pri brezplačni ste omejeni na 160 kbps). Poleg tega se boste s tem znebili oglasov, glasbo pa boste lahko poslušali kjerkoli in kadarkoli pa naj je to preko mobilnika, tablice ali pa računalnika.

Na voljo sta še paketa Duo, ki za 7,99 € doda še en ločeni račun ter Family, ki doda 6 uporabnikov iz iste družine. Zanimiv je tudi študentski račun, ki za samo 2,99 € ponuja polno izkušnjo Spotifyja.

Za registracijo se odpravite na sledečo povezavo, vsak izbrani plačljivi paket pa vam ponudi en mesec brezplačne naročnine, kar pomeni, da lahko naročnino takoj prekličete in vseeno boste uživali v mesecu brezplačnega poslušanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime