Assassin’s Creed Valhalla dobil nov posnetek, ki se osredotoči na glavnega karakterja Eivorja

Dobili smo že kar nekaj bližjih ogledov igre Assassin’s Creed Valhalla, a začuda je v vseh njih nastopal ženski glavni karakter. Kot že vemo, bomo lahko v novem poglavju izbirali med moškim ali pa ženskim karakterjem, oba pa bosta nosila isto ime: Eivor. Začetna izbira ne bo tudi končna, saj bomo lahko kadarkoli med igranjem zamenjali spol, kar je malce čudna odločitev. Sicer je to napredek v primerjavi z igro Odyssey, a po drugi strani smo po tihem upali, da bo izbira spola vplivala tudi na zgodbo, žal pa bo očitno pot za Eivorja enaka, ne glede na to kaj mu binglja med nogami.

Ubisoft je izdal nov napovednik, ki tokrat pokaže malce več o moški različici Eivorja. Igralni posnetek sicer prikaže sveže scene iz igre, a nič česa takega, kar ne bi vedeli že prej. Eivor bo lahko sodeloval pri napadih na trdnjave, pomagal vihteti ovna za vdor skozi vrata, držal sekire v vsaki roki ter z zapestnim nožem instantno ubijal nasprotnike.

Valhalla me s svojim prikazom še ni preveč navdušila, a dobrodošla bo vsaj sprememba okolice, saj se končno ne bomo potikali po sončnih paradižih, ampak se bomo preselili v mračno, deževno in z meglo prepojeno gozdno okolico, ki mi je veliko bolj domača. Ob koncu napovednika lahko vidimo tudi fizično škatlo Gold edicije igre, kar pomeni, da bo tudi ta del serije prejel nekaj dodatkov po izidu.

Assassin’s Creed Valhalla izide 17. novembra, kar je samo dva dni pred gigantom Cyberpunkom 2077.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime