Fortnite – 4. sezona je vendarle prispela, obarvana z Marvel superheroji

Najbolj popularna battle royale pustolovščina je pravkar dobila zajetno količino nove vsebine. Razvijalec Epic je namreč na strežnike spustili 4. sezono drugega poglavja, to pa je popestril z enim zelo popularnim partnerjem.

Govorimo o Marvelu, ki pod prsti skriva najbolj priljubljene ljudi v močno oprijetih pajkicah. V igro so tako prispeli karakterji kot so Iron Man, Wolveringe, Dr Doom, Groot, njihova naloga pa bo, da se postavijo naproti zlobnežu, ki sliši na ime Galactusu. Seveda jih ne bo nadzorovala umetna inteligenca, ampak bomo lahko samo pokupili njihove obleke in se transformirali v borca za pravico.

Bitka med dobrim in zlim je dobila ime Nexus War in skladno s tem smo dobili novo oporišče za Battle Pass, ki ga zastopa znani Hellcarrier iz Maščevalcev.

Čaka vas cel kup nove vsebine, prav tako pa je na voljo nova sezonska prepustnica. Epic je na splet poslal dva nova napovednika, strežniki pa so že nazaj na nogah, tako da lahko z igranjem začnete takoj. No, ne vsi, saj legalna bitka med Epicom in Applom še vedno traja in Fortnite na iOS napravah ostaja na tretji sezoni drugega poglavja, tako da se lastniki te platforme za novo vsebino obrišete pod nosom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime