The Office naslednji mesec zapušča Netflix in se seli na Peacock, tam pa bomo dobili razširjene epizode

Pisarna je najbolj smešna komedija, ki smo jo kadarkoli gledali na televiziji. To ni samo moje mnenje, ampak dejstvo, podprto iz strani znanosti. Zato bo pretočno platformo Netflix močno zabolelo, ko bo serija zapustila njihove strežnike, kar se bo zgodilo že 1. januarja 2021.

The Office se namreč vrača v objem televizijske mreže NBCUniversal, ta pa je zagnala prav svoj pretočni servis Peacock. Ta s svojim katalogom niti približno ne more konkurirati večjim igralcem tipa Netflix in HBO, a The Office licenca je dovolj velika zadeva, da bo zagotovo pritegnila veliko gledalcev, ki svojih junakov iz Dunder Mifflina ne bodo mogli več spremljati nikjer drugje.

Dobra novica pa je, da bo selitev prinesla tudi nekaj dobrega. Ustvarjalec ameriške verzije Pisarne, Greg Daniels, se je namreč s svojo ekipo vrnil v arhive in ven izbrskal izbrisane scene, ki so jih morali leta nazaj zaradi stiske s časom rezati ven. Daniels pravi, da so ti prizori še vedno smešni za ogled, en takšen primer pa si lahko ogledate na spodnjem videu.

Te izbrisane scene bodo vrnili nazaj v epizode in tako ustvarili posebne Superfan epizode za tiste največje oboževalce Pisarne. Gledalci bodo lahko pri gledanju izbirali med klasičnimi in Superfan epizodami, prvi dve sezoni pa bosta na voljo brezplačno. Za ogled drugih boste potrebovali naročnino, ki stane 4,99 $ z oglasi in 9,99 $ brez reklam.

Peacock bo gledalcem ponudil tudi ogled “blooperjev”, intervjuje in celo prav poseben ASMR kanal, ki bo 24 ur na dan predvajal zvoke iz pisarne in vam tako naredil delo od doma bolj prijetno.

Vse to je lepo in prav, žal pa je pretočni servis Peacock na voljo samo Američanom, razširitev na Evropo pa ostaja samo stvar govoric.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime