Domov Oznake Zelda: Breath of the Wild.

Oznaka: Zelda: Breath of the Wild.

Nintendo presenetil vse in napovedal Zelda: Breath Of The Wild 2

0
Letošnja konferenca E3 je bila deležna kar nekaj kritik, saj nismo dobili nekaj res velikih presenečenj in veliko je bilo poudarka na igrah, ki so že izšle in bodo kmalu dobile razne posodobitve. Ubisoftu...

Zelda: Breath of the Wild bo imela plačljive DLC-je

0
Tudi podjetja, ki izdelujejo igre, morajo biti v koraku s časom in to, da se je Nintendo odločil za 20$ sezonsko prepustnica ni prav nič posebnega. Po drugi strani pa se je to zgodilo prvič s strani japonskega giganta.

Nekatere igre za Nintendo Switch že znane

0
Nintendo Switch je hibridna konzola, ki prihaja to pomlad. Omogočala bo igranje tako doma kot na poti. Nintendo je pripravil nekaj, česar ni naredil še nihče. Pričakovanja so visoka, s tem pa je tudi zelo velik pritisk na Nintendu, da dostavi najboljšo konzolo na svetu.

Zelda: Breath of the Wild prihaja skupaj z Nintendo Switch konzolo

0
Že nekaj časa se ve za neverjetno prilagodljivo konzolo Nintendo Switch, ki bo ugledala luč sveta 3. marca in bo tudi prava mini zverina iz vidike strojne opreme. Poleg tega pa bo Zelda: Breath of the Wild prav tako izšla na isti dan skupaj s konzolo. Nintendo Switch bomo lahko kupili za 299 ameriških dolarjev. Vsebovala bo kar nekaj zanimivih iger že v začetku. Verjetno so razvijalci prav zaradi nove konzole velikokrat preložili Zelda igro, da so sedaj lahko naznanili skupen prihod.