Nekatere igre za Nintendo Switch že znane

Nintendo Switch je hibridna konzola, ki prihaja to pomlad. Omogočala bo igranje tako doma kot na poti. Nintendo je pripravil nekaj, česar ni naredil še nihče. Pričakovanja so visoka, s tem pa je tudi zelo velik pritisk na Nintendu, da dostavi najboljšo konzolo na svetu. Več informacij najdete tukaj.

Posvetimo se današnji temi, ki bodo videoigre namenjene za omenjeno konzolo. Nintendo je že razkril nekaj partnerjev in iger, ki bodo na voljo takoj ob izidu in v letu 2017. Med najodmevnejšimi naslovi so: NBA 2K, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Minecraft, FIFA, Steep …

Večina od zgoraj omenjenih iger, ne bodo na voljo takoj ob izidu konzole, ampak v letu 2017. Ob izidu 3. marca bo na voljo 6 naslednjih iger:

  • 1-2-Switch
  • The Binding of Isaac: Afterbirth+
  • Just Dance 2017
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • Skylanders: Imaginators
  • Super Bomberman R

 

Naslednje igre pa lahko pričakujemo že spomladi. Večina razvijalcev datuma izida iger ni razkrila, zato lahko na njih le čakamo. Med temi so tudi igre, ki bodo dobro prodajane ( NBA 2K, Minecraft, FIFA, Steep …).

Po prvih informacijah bomo morali za igro odšteti okoli 50 €, kar ne odstopa od trenutne prakse.

Nekateri veliki razvijalci iger so sklenili sodelovanje z Nintendom. Ali je to znak, da bo konzola dosegla pričakovanja?

 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime