HOPsi sledilnik zaloge za konzole

spot_imgspot_imgspot_img

Sledilnik vsake 10 minut preveri ali je konzola na zalogi pri določenem trgovcu in ustrezno posodobi tabelo. S klikom na gumb osveži tabelo (v nogi sledilnika) lahko osvežite samo podatke tabele in ne celotne strani. V kolikor želite avtomatsko prejeti obvestilo o stanju zalog se pridružite našemu Discordu in sledite navodilom v kanalu #ps5-xbox-zaloga (lahko pošiljate obvestila preko “Follow” tudi v svoj Discord kanal) ali javni Telegram skupini kamor pošiljamo posodobitve o zalogi.

Opomba: Sledilnik je baziran na informacijah in zgradbi stanja trgovin trgovcev na dan ko je bil sledilnik ustvarjen. V primeru spremembe zgradbe trgovine oziroma informacij lahko pride do odstopanja in sledilnik za določeno trgovino preneha delovati. V kolikor opazite napačen prikaz nas prosim obvestite o tem na [email protected] ali HOPsi discord kanalu. 


Povezave peljejo direktno na izdelek razen v nekaterih primerih prikazujemo kategorijo oziroma razdelek kjer se naj bi izdelek pojavil ko bo na zalogi (v primeru, da se izdelek ne pojavi ko je status zaloge “DA” poskusite z menijem oziroma iskalnikom na spletni trgovini).