TSM najbolj vredna ekipa!

Potem ko je Ameriška organizacija Team Solo Mid, bolj znana po igri League of Legends kupila igralce ekipe Dignitas so v javnosti prišli neverjetni podatki. Omenjena organizacija ima najvrednejše člane!

Nekaj ur po X Games Aspen, je organizacija TSM sporočila da so odkupili igralce ekipe Dignitas in se bodo od sedaj naprej tudi oni borili za najboljša mesta v igri CS:GO. Team Solo Mid je sicer že nekaj sezon zelo dobra ameriška ekipa v igri League of Legends, kjer se vsako leto uvrstijo v top 2 ameriški ekipi. TSM bo sedaj danska ekipa s petimi istimi člani ekipe Dignitas. Tudi nova ekipa Dignitas ima nove člane in to so:

Team Dignitas

Jacob “Pimp” Winneche
Markus “Kjaerbye” Kjærbye
Philip “aizy” Aistrup
Nicolaj “Nico” Jensen
Henrik “FeTiSh” Christensen

Nova ekipa Team Solo Mid, pa bo imela tudi vrtoglave plače posebaj za CS:GO igralce. Plača posameznega igralca znaša 3000$ kar je razmeroma veliko za CS:GO sceno, ki pa se z meseca v mesec razvija ter premaguje igro League of Legends. Omembe vredno je tudi to, da si bodo igralci zasluženi denar med sabo razdelili torej organizacija Solo Mid ne bo odvzela nobenega procenta nagrade. Avtomatsko pa so že uvrščeni tudi na Major IEM Katowice 2015 turnir, saj so se zaradi prejšnjih dogodkov z ekipo Dignitas že uvrstili in zagotovili mesto na turnirju. Medtem bo nova ekipa Dignitas morala skozi kvalifikacije več o tem pa TUKAJ.

Team Solo Mid

René “cajunb” Borg
Nicolai “device” Reedtz
Peter “dupreeh” Rasmussen
Finn “karrigan” Andersen
Andreas “Xyp9x” Højsleth

1422078277.9886

Igralec ekipe TSM(ex-dignitas) "Karrigan"

Vaša reakcija na članek?

tadejm
-----

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!