Slep igralec po petih letih le premagal Zelda: Ocarina of Time

Terry Garret je igralec, ki se je 8. maja 2011 odločil, da bo premagal igro The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Ker je Terry na žalost slep, je bil to zanj še posebaj težak izziv. V virtualnem svetu se orientira le s pomočjo zvoka. Pred seboj ima dva zvočnika, enega na levi in drugega na desni strani, s pomočjo katerih prepoznava svet okoli sebe. Prav tako mu pri tem pomagajo tudi in-game predmeti, kot naprimer – Linkov meč , s katerim tolče po stenah in tako najde pravo pot, kar tudi sam obrazloži v videu spodaj.

Po zelo težkih petih letih igranja je le pregnal zlo in rešil Hyrule in s tem premagal igro.
Terry je objavil zadnji del njegovega Ocarina of Time igranja z izjavo 2. Januarja z izjavo: “It has been long in the making, but I have finally accomplished my goal.” 
Zahvalil se je tudi vsem svojim oboževalcem, ki so ga spodbujali in mu stali ob strani v dobrem in slabem, tudi, ko je že skoraj obupal.

Na svojem Youtube kanalu pa se je izkazal tudi, kot dober Guitar Hero III: Legends of Rock, Bit.Trip Runner, in Oddworld: New ‘n’ Tasty igralec.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!