Naslednja razširitev za Witcher 3 “bo boljša kot osnovna igra”

Vsaj takšne so besede razvijalca CD Projekt Red.

Glavni pisec za igro, Jakub Szamalek, je v nedavnem intervjuju povedal par besed o naslednji razširitvi za priznano RPG igro The Witcher 3.

To naj bi bila zadnja velika avantura protagonista Geralta in s tem naj bi se tudi zaključila njegova zgodba. No, vsaj zgodba z njim v glavni vlogi.

V vsem temu času od izida osnovne igre se je razvijalec ogromno naučil in svoje nabrano znanje vložil v dodatek imenovan Blood and Wine.

witcher-3-blood-and-wine-first-screenshot-reveal witcher-3-blood-and-wine-palace-of-toussaint

Szamalek se je dotaknil tudi problema glavne igre, kjer je manjkal karizmatičen in zapomnljiv nasprotnik. To naj bi bilo v Blood and Wine popravljeno, kjer so ustvarili kompleksno zgodbo z unikatnim zlobcem.

Kaj pa prihodnost? Szamalek pravi, da bo po koncu ekspanzije napočil čas, da vse svoje moči usmeri v njihovo naslednjo igro Cyberpunk 2077.

Blood and Wine naj bi izšel enkrat v prvi polovici 2016, šla pa bo po stopinjah prejšnjega dodatka Hearts of Stone, ki je bil med kritiki toplo sprejet.

Dodatek bo prinesel novo avanturo, ki bo zahtevala za dokončanje okoli 20 ur. Raziskovali bomo deželo Toussaint, ki je ostala nedotaknjena vojne a vseeno skriva temno in starodavno skrivnost.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime