Far Cry: Primal ter Rise of the Tomb Raider bosta zaščitena z Denuvo sistemom

Denuvo protipiratska zaščita postaja pri založnikih močno priljubljena.Kot smo že poročali, je ta zaščita tako močna, da so že same piratske skupine napovedale konec gusarskim vsebinam v roku dveh let.

Očitno so to novico slišali tudi fantje pri Ubisoftu zato bo njihov naslednji Far Cry naslov zaščiten z Denuvo sistemom. To je moč razbrati iz njihovega EULA sporazuma:

“THE PRODUCT IS PROTECTED BY DIGITAL RIGHTS MANAGEMENT SOFTWARE (“DRM SOFTWARE”) AND DENUVO ANTI-TAMPER PROTECTION TECHNOLOGY”

Zanimivo pa je, da je v EULA sporazumu določeno tudi, da bodo nekatere datoteke iz Denuvo sistema ostale čeprav igro izbrišemo iz diska:

“CERTAIN FILES OF THE ANTI-TAMPER TECHNOLOGY  MAY REMAIN EVEN AFTER THE PRODUCT IS UNINSTALLED FROM YOUR COMPUTER. “

Na CodeFusion podporni strani (domena pripada Denuvo podjetju) pa so bile najdene slike najnovejše Tomb Raider igre. Založnik igre je Square Enix, ki je že poprej uporabil to zaščito in sicer za igro Just Cause 3, zato ni težko verjeti, da bodo Denuvo prejele vse njihove nadaljnje igre kot so Tomb Raider ter Hitman.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!