The Division “Skills” napovednik

Ubisoft je izdal nov napovednik za prihajajočo post-pandemično RPG igro The Division. Napovednik prikaže funkcije, kot so: medicina, tehnologija in varovanje.

Vsaka funkcija (“skill”) ima svojo posebno lastnost. Medtem, ko ti da medicina možnost opazovanja sovražnikov skozi stene in ovire, boš, s tehnološko funkcijo metal lepljive bombe ali pa se, kot varuh zaščitil z ogromnim ščitom.

Vse te sposobnosti je možno tudi nadgraditi in modulirati. Video prikaže, kako lahko v co-op igranju, kot ekipa, pametno uporabljamo te funkcije za čim večjo efektivnost.

Napovednik si lahko ogledate spodaj:

The Division bo izšel 8. marca za Xbox One, PlayStation 4 in PC.

Pred kratkim se je zaključilo tudi prvo zaprto beta testiranje, ki pa bi definitivno lahko bilo boljše. Izkazalo se je, da je v igri zelo lahko goljufati in si prilastiti neomejeno nabojev, življenja, nevidnost in podobno. Več o tem pa si lahko preberete tukaj.

Vsi tisti, ki imate namen igro kupi za PC in niste prepričani, če je vaša mašinca sploh dovolj zmogljiva, ne pozabite preveriti sistemskih zahtev.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!