GameTrailers zapira vrata

Nekdaj priljubljena igričarska stran, ki se je bavila predvsem z objavljanjem raznih napovednikov ter video opisov, bo danes zaprla svoja vrata.

Stran je zečela obratovati leta 2003 in se je v industriji održala spoštljivih 13 let. Danes pa so oznanili zaprtje pdojetja in sicer kar preko Facebook objave:

Dandanes je igričarsko novinarstvo dominirano s strani napovednikov, posnetkov v živo ter Let’s Play posnetki. Na voljo imamo milijone ur vsebine, ki je na voljo kadarkoli na vašem PC-ju, igralni konzoli, televizorju ali pa telefonu. Ponosni smo, da smo ta svet pripeljali v obstoj. To je naša zapuščina. Zahvaljujemo se vsem oboževalcem, ki so pripomogli k naši uspešnosti. Hvala za vašo podporo skozi leta. Bila je avantura.

Glavni urednik, Brandon Jones, je preko Twitterja sporočil: “Danes je zadnji dan strani GameTrailers. Želim si, da temu ne bi bilo tako.”

Nekdanji zaposleni pri podjetju pa je na strani NeoGaf objavil, da so zaposleni zvedeli za usodno novico pičlih par ur prej in da so bili vsi zaposleni odpuščeni.

GameTrailers je kot akt zadnjega dejanja posodobil svoj video opis igre Bloodborne in ji dodelil novo oceno 10/10.

 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime