Privatni World of Warcraft strežnik zbral kar 200.000 podpisov

Pred kratkim je Blizzard ugasnil najbolj popularen privatni strežnik Nostalrius.

Ta je vseboval originalno igro brez dodatkov in se je ponašal z kar milijon uporabniki. Zaradi zaprtja popularnega strežnika so igralci naredili peticijo za odprtje originalnih “Legacy” strežnikov brez dodatkov.

World of Warcraft, na kratko WoW, je najbolj popularen MMORPG vseh časov. Ta živi še danes s šestimi milijoni uporabnikov in mesečno naročnino.

Peticija je prišla do bivšega WoW predsednika Mark Kerna in ta je začel delati na tem, da bo prišla do trenutnega predsednika Mike Morhaime-a.

Kern je na Twitlonger izjavil: “Ne morem verjeti vsej tej podpori, ki ste jo izkazali za originalne WoW strežnike. V zadnjih dneh ste podvojili število podpisov za Nostalrius in prebili mejo 200.000 podpisov. Hvala vam.” Celotno objavo si lahko ogledate tukaj.

Peticijo lahko tudi sami podpišete na sledečem spletnem mestu. in morda, le morda, bo Blizzard le uslišal vaši prošnji.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!