The Witcher 3: Blood and Wine – ušel datum izida

Razvijalci CD Projekt RED so naznanili drugo razširitev za igro The Witcher 3: Wild Hunt že nekaj časa nazaj, sedaj pa jim je pomotoma ušel tudi datum izida.

Razširitev naj bi prišla konec maja pod imenom The Witcher 3: Blood and Wine. Namreč na platformi Steam se je pojavil dodatek skupaj z datumom izida. Očitno pa to ni bilo načrtovano saj je razvijalec datum hitro umaknil.

Witcher 3: Wild Hunt je klasika v RPG žanru. Vsebuje velikanski odprt svet in ogromen poudarek na zgodbi. Je že tretji del ene najboljših RPG serij vseh časov.

Kar pa se pojavi na internetu se ne da kar tako izbrisati zato je nekdo Steam ponudbo slikal in sedaj imamo vsi dokaz datuma izida.

1

Vodja skupnosti Marcin Momot je povedal, da bo v mesecu majo prišlo veliko novih informacij glede razširitve.

Blood and Wine bo prinesel velik zasuk v zgodbi, ki bo postavljena v novo regijo imenovano Toussaint. Ta ne bo tako lepa in barvita kot so bile regije v originalni igri ampak bo precej bolj zastrahujoča in temačna.

 

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!