Nostalrius bo obiskal Blizzard

Nostalrius bo junija obiskal podjetje Blizzard.Nekaj časa nazaj so ugasnili zelo priljubljen privaten strežnik Nostalrius. Novica se je med uporabniki razširila zelo hitro in ljudje so naredili peticijo, kjer so izbrali okrog 260 tisoč podpisov za ustvarjenje Legacy strežnikov. Nostalgiki hočejo svojo, sedaj že 12 let staro originalno igro World of Warcraft igrati na uradnih strežnikih, katere bi gostoval Blizzard.

Ekipa Nostalrius je povedala, da pregledujejo še ankete, katero so vsi udeleženci peticije izpolnili in da lahko pričakujemo še več informacij v naslednjih dneh. Povedali so tudi, da je datum srečanja z Blizzard-om določen. Prav točnega dneva niso hoteli objaviti zaradi varnostnih razlogov. Nostalgikom so obljubili poročilo v nekaj dneh po sestanku.

World of Warcraft poznan tudi kot WoW je najbolj popularen fantazijski MMORPG vseh časov. Obratuje že 12 let in letos poleti bo pridobil novo razširitev imenovano Legion.

Tukaj si lahko ogledate zadnje minute popularnega privatnega strežnika tik pred zaprtjem.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!