Izšel Hard Reset Redux

Pred kratkim je izšla igra Hard Reset Redux.

Postavljena je v tako imenovano “cyberpunk” obdobje oziroma obdobje, kjer prevladujejo računalniki. Dogajanje same igre je postavljeno v človeško mesto Bezoar v katerem se začne grozovit konflikt med človeštvom.

Hard Reset Redux je akcijska prvoosebna strelska igra, v kateri velja pravilo: “pobite in razbijte vse kar vam pride pred puško” V novi verziji Redux, ki je izšla pred kratkim, lahko najdemo kar nekaj novih lastnosti:

  • novo super močno sabljo, s katero lahko pobijamo golazen kar od blizu
  • nove tipe nasprotnikov kot je Cyborg Zombie
  • sama igra je bila optimizirana, dodana je bila tudi podpora igralnemu ploščku ter “quicksave” oziroma hitro shranjevalna funkcija
  • grafika je bila dodelana z najnovejšo verzijo RoadHog motorja, ki vključuje izboljšano svetlobo in ostale efekte
  • karakter, ki ga igrate, je pridobil tudi novo premikajočo se opcijo s katero se lažje izognete nasprotnikovim napadom.

Steam ponudba traja samo do 10. junija zato pohitite in si pridobite svojo kopijo igre že za 17,99€.

Tukaj si lahko ogledate napovednik igre Hard Reset Redux.

Veliko govora je tudi glede grafike v Redux verziji. Igralci se pritožujejo nad novo grafiko saj naj bi bila ta slabša kot je bila v originalni verziji.

Tukaj si lahko ogledate igralni posnetek in podate svoje mnenje o podobi same igre.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime