Landmark uradno izdan

Landmark je končno ugledal luč sveta.

Po kar nekaj letih smo končno dobili zadnjo verzijo igre Landmark. Projekt Landmark naj bi bil prvotno igra v kateri bi razvijalci in navadni igralci skupaj naredili čim več stvari kot so modeli hiš, dreves in vsega kar spada k računalniški igri, ko jo dobimo v roke. Tako naj bi razvijalci kasneje z vsemi modeli zgradili sedaj preklicano MMORPG igro EverQuest Next. Seveda do zelo pričakovane igre nikoli ni prišlo, so pa vse skupaj v roke vzeli Daybreak Games in speljali vsaj projekt Landmark do konca tega pa danes lahko izkusimo vsi.

Landmark velja za zelo kreativen svet v katerem vas čaka mnogo dogodivščin. Celoten svet so zgradili strastni igralci sami. V igri lahko gradite, raziskujete, zbirate zaklade, se družite in igrate z drugimi igralci.

Igro dobite že za 9,99€ na platformi Steam ali na uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!