Call of Duty: Infinite Warfare dobil nov 12 minutni posnetek

Infinity Ward je izdal nov igralni posnetek naslednjega poglavja Call of Duty serije.

Vsi vemo, da je najnovejša igra postavljena v znanstveno fantastično okolje, kjer se ljudje borijo za surovine. V tokratnem posnetku igralec brani futuristično Genevo pred nepridipravimi, kasneje v posnetku pa je prikazan še boj v vesolju.

Call of Duty: Infinite Warfare bo izšel 4. novembra. Če boste kupili dražjo inačico, boste dobili poleg original igre še prenovljeno verzijo igre Call of Duty: Modern Warfare (vse možne izdaje igre si lahko ogledate na uradni spletni strani). Igra bo izšla za PC, Xbox One in PS4.

Oglejte si najnovejši igralni posnetek igre Call of Duty: Infinite Warfare.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!