Razvijalci CD Projekt RED v prvi polovici 2016 zaslužili kupe denarja

Vedno bolj popularni razvijalci CD Projekt Red so pokazali svoje finančne podatke, ki nam prikazujejo prvo polovico 2016.

The Witcher 3: Wild Hunt in njegovi DLC-ji so bili tisti, ki so razvijalcem prinesli največ denarja, vse skupaj so pridobili kar 82,7 milijonov dolarjev. Poleg tega ne gre za zanemarjati platformo GOG, od katere so dobili kar 17,9 milijonov dolarjev. Veliko tega denarja je od zadnjega DLC-ja Blood and Wine.

Oglejte si grafikon, ki prikazuje kako dobro je CD Projekt Red zaslužil z najnovejšo Witcher igro.

3121654-witcher3

Novi produkti ene najbolj popularnih RPG iger še prihajajo. Čaka nas še Gwent: The Witcher Card game beta, ki jo bomo lahko testirali v oktobru, sledi  “Game of the year” izdaja najnovejšega Witcher-ja, ki jo bo mogoče kupiti od 30. avgusta naprej in razvijalci nam pripravljajo še igro Cyberpunk 2077, katera je še daleč od realizacije – pričakujemo jo lahko šele nekje do leta 2020.

Pri CD Projekt Red so povedali, da je svet v kateremu so nastale 3 zelo dobre igre, še vedno zelo velik in da bi lahko še vedno delali dobre zgodbe, ampak zaenkrat se jim ne sanja kdaj bi lahko Witcher 4 ugledal luč sveta.

Oglejte si napovednik za Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year izdajo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime