Battlefield 1: Podrobnosti za Origin naročnike

Zelo pričakovana igra Battlefield 1 bo ponujala kar 9 različnih zemljevidov in 6 načinov, katere bo mogoče igrati naslednji mesec.

Electronic Arts so oznanili, da bodo lahko Origin naročniki začeli z igranjem strelske igre kar 8 dni pred ostalimi igralci. Preizkusili bodo 5 različnih zemljevidov: The Sinai Desert, Fao Fortress, Suez, St, Quentin Scar in Amiens ter 4 večigralske  načine: Conquest, Rush, Operations in Domination. Poskrbljeno bo tudi za enoigralski način v kateremu bodo igralci izkusili kar 10 ur razburljive akcije ter odlično zgodbo.  Origin naročniki bodo imeli čas da se odločijo za nakup igre do 20. oktobra.

Battlefield 1 bo sicer izšel 21. oktobra za Xbox One, PlayStation 4 in PC, prednaročite ga lahko na uradni spletni strani za 59,99€.

Oglejte si napovednik za igro Battlefield 1.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!