League of Legends Worlds 2016 – prvi dan

Včeraj se je pričel 1 dan svetovnega prvenstva v igri League Of Legends (Amerika). Na sproredu je bilo šest iger v treh skupinah, spodaj si lahko preberete kratki pregled tekem.

G2-CLG  (4-14)  EU vs NA, CLG je z odličnim shotcallingom, teleporti in rotacijami nadigral evropske prvake G2, ali bodo hitro preboleli poraz in dokazali, da so najboljši?

H2K-AHQ  (11-14) V začetku igre je H2K imel prednost, ampak je v srednjem delu igre z nekaj nespametnimi potezami in slabim vision-om  to prednost zapravil. AHQ je napake izkoristil, nadigral H2K in prišel do zmage.

ROX-ANL  (28-12) ROX kot eni izmed glavnih favoritov turnirja niso imeli večjih težav s ANL, kateri se je prvih 10 minut nekako uspel boriti kasneje pa je ROX prevzel stvari v svoje roke in zmagal brez večjih zapletov.

SSG-SPY  (24-14) Samsung ni imel večjih težav proti novincem ekipe Splyce iz EU za katero igra naš slovenski predstavnik Mikyx. Ali jih je izdala trema pred tako velikim nastopom?

TSM-RNG  (7-17) TSM TSM TSM… je vse kar je bilo mogoče slišati v dvorani, ampak to ni bilo dovolj, da bi TSM lahko premagal RNG. Do 30 minute je bila igra dokaj izenačeno ampak RNG je z boljšo kompozicijo in odličnim Alistarjem katerega je igral Mata premagal domače ljubljence (TSM).

INTZ-EDG  (7-17)  INTZ SO SE DOKAZALI! Kar si ni nihče upal napovedati se je zgodilo! EDG Kitajski LPL prvak je izgubil proti Brazilski ekpi in tako že prvi dan presenetili vso javnost. Yang in Revolta (INTZ top-jungle) sta odlično poniževala top lane in nato svojo ekipo popeljala do zmage.

Spodnja slika prikazuje stanje po prvem dnevu odigranih skupin

dan1-grupa

V drugem dnevu bo verjetno že prva tekma med SKT in C9 dvignila celotno dvorano na noge, težko delo pa bo imel naš predstavnik Mikxy(Splyce), ki se bo pomeril proti Royal Never Give Up. Ali se bo ekipa TSM zbudila in upravičila svoj sloves in nadigrala ekipo Samsung Galaxy?

League of Legends Worlds – drugi dan

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime