League of Legends Worlds – drugi dan

Zaključil se je 2 dan svetovnega prvenstva. Odigranih je bilo novih 6 iger v skupinah B, C in D.

skt-png-twit

 

 

 

SKT-C9 (17-8) – Velike besede, SKT je uničil C9. Popolna dominanca aktualnih prvakov, ki lahko postanejo prvi z dvema naslovoma prvakov zapored in po tej igri jim tega nemore nihče očitati. Faker preprosto ni pustil Jensen-u, da bi se razigral in ga praktično ni pustil v svoje vidno polje.  Navajeni smo da SKT ne začne najbolje takih turnirjev in se sproti izboljšuje, ampak sodeč po današnji igri je lahko ostal le strah kakšen SKT bomo videli proti koncu turnirja?

FW-IM (7-13) – Tako kot včeraj je nas tudi danes čakalo presenečenje v obliki zmage IM. FW so lepo držali igro v svoji kontroli do 40 minute ampak igre niso znali zaključiti. IM je morda presenetil z malce nenavadnimi picki s katerimi so izkoristili neodločnost FW in tako v 40 minuti dobili team fight, baron-a in nato brez večjih problemo uničevali turret-e s poke composition-om in prišli do zmage.

 TSM-SSG (18-1) – TSM je s to igro le postavil stvari na svoje mesto. S igro, ki so jo gledalci pričakovali že včeraj od njih so prišli do lahke zmage in vrjetno do samozavesti, ki jo bodo potrebovali v prihodnje. Svenskeren in Bjergsen sta bila nazaustavljiva.

RNG-SPY  (19-3) – Dve besedi sta dovolj za opis te igre, UZI SHOW. Verjetno najbolj enostranska igra do sedaj kjer so RNG povozili SPY skupaj z našim Mikyx-om. Uzi s fenomenalno predstavo in rezultatom 10/0/4 se je preprosto s svojo ekipo sprehodil do baze. Verjetno edini, ki lahko ekipo Splyce še pripelje do kakšne zmage v prihodnjih dneh je njihov top laner Wunder. Bo uspelo Mikyx in ekipi priti vsaj do častne zmage letos?

H2K-INTZ (12-1) – H2K se je le prebudil in prinesel prvo zmago Evropi. Po fantastični predstavi proti EDG tega niso bili zmožni ponoviti. S Rumble in Rek-Sai pickom ni ravno kombinacija, ki bi lahko dominiralo top lane in nato popeljala ekipo do zmage. Na koncu res manjše razočaranje iz strani INTZ po včerajšnji agresiji in odločnosti.

 EDG-AHQ (11-6) – Zadnja igra dneva je pripadla EDGju, ki se je pobral po porazu proti INTZ. EDG je zmagal igro ampak vse skupaj ni izgledalo najbolj prepričljivo, zmaga vrjetno ni bila posledica dobre igre EDGja ampak bolj napak AHQ v poznejših delih igre. Se bo nepremagljivi EDG iz letošnje sezone končno prebudil in sestavil skupaj?

 Spodnja slika prikazuje stanje po drugem dnevu odigranih skupingroupstage-day2-worlds

Jutri je na sporedu 3 dan tekmovanja in vprašanje je ali bo C9 lahko premagal FW in prišel do zmage? Bo ekipa G2 presenetila proti ROX? Morda Splyce vzame igro proti TSM? Odgovore bomo dobili jutri v jutranjih urah.  Oznanili so tudi da se bo Aurelion Sol najverjetneje vrnil 4. tekmovalni dan.

Razpored tekem tretjega dnevatekme-worlds-day3

#Twitter #lolesports #worlds #troll

twiter-special-day2worlds

League of Legends Worlds 2016 – prvi dan

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime