Chronicles of Elyria z novim posnetkom in spletno trgovino

Že nekaj časa nazaj je podjetje Soulbound Studios preko platforme Kickstarter dobilo dovolj denarja za začetek razvijanje zelo ambicioznega projekta. Za podjetje pa zdaj sledi faza uresničevanja vseh želj in zahtev svojih “Kickstarter mecenov”.

S prihodom spletne trgovine so razvijalci spet zagnali njihove razširljive cilje, katere bodo realizirali v primeru, da bodo dobili dovolj denarja. Poleg tega lahko trenutno na njihovi uradni spletni strani kupujemo razne pakete, s katerimi si pridobimo ne samo igro, marveč tudi mnogo dodatnih ugodnosti, odvisno od tega, kako globoko smo pripravljeni seči v žep. Za 10$ dobimo, oziroma prednaročimo, kompletno igro, ki jo lahko začnemo igrati ob datumu izdaje. Za 35$ si kupimo pravico do sodelovanja v beta fazi igre — za več denarja prejmemo seveda več “nagrad”, ti paketi pa se stopnjujejo vse do vrtoglave vsote 9975$.

Če vas zanima kaj več o bodoči in baje izjemno realistični MMORPG igri, si oglejte našo prejšnjo novico, katera podrobnejše predstavi Chronicles of Elyria.

Oglejte si tudi najnovejši posnetek, ki prikazuje prelep živ svet igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime