Pokémon GO: Praznovanja še ni konec

Trenerji, če ste že mislili, da vas je Niantic dokončno obdaril, ste se motili, saj prihaja drugi val počitniške posodobitve.

S 3. januarjem bodo razvijalci dodali bronaste, srebrne in zlate škatle, ki bodo vsebovale tako imenovane “incense” oziroma kadila, “lure” oziroma vabe, “lucky eggs” oziroma jajca sreče in pokéžoge. Vse te novosti bodo zamenjale prejšnje nagrade, ki so jih trenerji dobivali vse po svetu. Še ena odlična novost, ki nam jo zaupal Niantic, je povečanje možnosti za pridobivanje začetnih Pokémon-ov kot so Charmander, Charmeleon, Charizard, Squirtle, Wartortle, Blastoise, Bulbasaur, Ivysaur in Venusaur. Poleg vsega tega bo med drugim delom praznovanja še povečan čas vab iz 30 minut na kar 60 minut.

Če vas zanima, kaj se je dogajalo v prvem dogodku in katere novosti so prišle v igro med novoletnimi prazniki, si lahko preberete našo prejšnjo novico. Ogledate pa si lahko tudi zelo zanimivo statistiko, ki prikazuje kar nekaj zanimivih podatkov o sami igri in njenih igralcih.

V letu 2017 vam želimo še veliko prehojenih kilometrov in čim več novih Pokémon-ov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime