For Honor: Ušle so zelo zanimive informacije

Na Ubisoft-ovi trgovini so se pojavile zelo zanimive informacije glede igre For Honor, te so kar hitro izbrisali, ampak žal prepozno.

Pojavile so se informacije glede tako imenovanega “season pass” oziroma sezonske prepustnice in bile so tudi zelo hitro odstranjene, ampak nepridipravi so zelo hitro poskrbeli, da so slike prišle ne priljubljeno spletno stran Reddit. Kot lahko vidimo bo prepustnica omogočala dostop do šest novih bojevnikov en teden pred ostalimi, Sunbeam poosebljanje, zgodnji dostop to novih vsebin in 30 dni prvaškega statusa.

Zlata izdaja naj nas bi obrala za 90€, kot smo že vajeni iz ostalih iger pri Ubisoft-u. Vsebovala pa bo dodatne vsebine, ki pridejo v deluxe izdaji, tri edinstvene čelade, poseben učinek za dim, posebno značko iz deluxe izdaje in 7 dni prvaškega statusa. V izdaji bo vključena tudi sezonska prepustnica. Treba je še povedati, da tudi tisti, ki bodo kupili standardno izdajo bodo lahko z veliko vloženega truda dobili prav vse stvari, tudi za tiste, ki niso plačali kot nekateri, ki imajo malo bolj globok žep.

For Honor je akcijska spletna igra v kateri se bodo v neskončnih bitkah pretepali samuraji, vikingi in vitezi. Izšla bo za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Zaprto beto bomo pa lahko igrali 27. januarja. Če vas zanima kaj več o igri si lahko preberete v naši prejšnji novici.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

CDPR bo prisilil delavce, da do izida igre Cyberpunk 2077 delajo 6-dnevne, 10-urne delavnike

Izdelovanje iger se sliši kot sanjski posel in vsekakor nosi svoje prednosti. Delavci dobijo priložnost, da sodelujejo pri gradnji nečesa res posebnega,...

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!