For Honor: Ušle so zelo zanimive informacije

Na Ubisoft-ovi trgovini so se pojavile zelo zanimive informacije glede igre For Honor, te so kar hitro izbrisali, ampak žal prepozno.

Pojavile so se informacije glede tako imenovanega “season pass” oziroma sezonske prepustnice in bile so tudi zelo hitro odstranjene, ampak nepridipravi so zelo hitro poskrbeli, da so slike prišle ne priljubljeno spletno stran Reddit. Kot lahko vidimo bo prepustnica omogočala dostop do šest novih bojevnikov en teden pred ostalimi, Sunbeam poosebljanje, zgodnji dostop to novih vsebin in 30 dni prvaškega statusa.

Zlata izdaja naj nas bi obrala za 90€, kot smo že vajeni iz ostalih iger pri Ubisoft-u. Vsebovala pa bo dodatne vsebine, ki pridejo v deluxe izdaji, tri edinstvene čelade, poseben učinek za dim, posebno značko iz deluxe izdaje in 7 dni prvaškega statusa. V izdaji bo vključena tudi sezonska prepustnica. Treba je še povedati, da tudi tisti, ki bodo kupili standardno izdajo bodo lahko z veliko vloženega truda dobili prav vse stvari, tudi za tiste, ki niso plačali kot nekateri, ki imajo malo bolj globok žep.

For Honor je akcijska spletna igra v kateri se bodo v neskončnih bitkah pretepali samuraji, vikingi in vitezi. Izšla bo za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Zaprto beto bomo pa lahko igrali 27. januarja. Če vas zanima kaj več o igri si lahko preberete v naši prejšnji novici.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime