Prihaja Homestead, težko pričakovana posodobitev za The Elder Scrolls Online

Čeprav The Elder Scrolls Online za večino igričarjev hitro utonila v pozabo, so pri razvojnem studiu pljunili v roke in igro, glede na vanilia verzijo, znatno izboljšali. Redno izdajajo posodobitve in odpravljajo napake. V kratkem bo izšel eden izmed bolj pričakovanih dodatkov Homestead, ki bo igralcem omogočila nakup nepremičnin. Na voljo jih bo 39, med seboj pa naj bi se razlikovale. Raztresene bodo po celotnem Tamrielu. Uporabniki PC/MAC bodo posodobitev prejeli 6.2.2017, na PS4 in XBONE pa 15 dni kasneje.

Seveda ne bi šlo brez pohištva. Dodanih bo preko 2000 različnih kosov. Možno ga bo tudi izdelovati. Dodali bodo tudi (nov poklic) izdelovalec pogodb, štiri nove motive, posodobitev PvV opreme in uravnovešenje različnih vrst bojevnikov.

Dekleta se najbrž že veselite nakupov, med tem, ko fantje globoko vzdihujete in si mislite: “Kaj mi je tega treba…”. Če v čudoviti svet vitezov, mističnih stvorov in čarovnije še niste vstopili, je sedaj pravi trenutek, da tudi sami použijete vse dobrote, ki jih The Elder Scrools Online ponuja.

Igro lahko na uradni strani dobite od 29.99€ naprej. Če ste iznajdljivi jo je mogoče dobiti še precej ceneje.

Vabljeni tudi k branju našega opisa igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime