Novi Wolfenstein bo noro super, pravijo pri Bethesdi

Glede na to, kar pravi založnik Bethesda, bo Wolfenstein: The New Colossus najboljša igra do sedaj. Dogajanje bo postavljeno v totalizirane Združene Države Amerike, kjer se bomo borili proti nacistom in njihovi super tehnologiji. Seveda, to je le ugibanje, za enkrat uradnih podatkov, kje se bomo potepali z našim karakterjem še ni. Lahko pa povemo, da to že po imenu igre lahko ugibamo, ker “The New Collosus”  naj bi bil kip svobode.

Peter Hines je povedal, da pri Machine Games delajo s polno paro, igro je sam že preizkusil in komaj čaka, da jo bo kmalu igral celoten svet.

Wolfenstein: The New Colossus

Za tiste, ki niste seznanjeni z Wolfenstein igrami lahko povemo, da je bila prva streljačina narejena že v letu 1992 v kateri smo se kar hitro izgubili po zelo podobnih hodnikih in milijonih vrat, ki jih je vsebovala. Še dve igri sta bila pred njo, iz let 1981 in 1984. Zelo popularen je bil Wolfenstein: Return to Castle iz leta 2001, sledil je Enemy Territory iz leta 2003, Wolfenstein RPG iz leta 2008, Wolfenstein iz leta 2009, The New Order iz leta 2014 in The Old Blood iz leta 2015.

Zadnji Wolfenstein je imel dogajanje postavljeno v totalizirano Evropo polno nacijev. Igra je pokazala, kako bi izgledal svet, če bi Nemčija zmagala vojno. Kaj več o novi igri bo verjetno znano na letošnjem E3 dogodku, do takrat pa veselo čakanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime