Pokémon GO: Nova posodobitev je pred vrati

Trenerji bodo lahko kmalu ulovili kar 80 novih pokémonov iz Johto regije. Sem spadajo znani Totodile, Cyndaquil in Chikorita, katere je imel v lasti tudi sam Ash Ketchum v znanih video igrah Pokémon Silver, Pokémon Gold in v risanki.

Poleg novih pokémonov bo nova posodobitev vsebovala še naslednje:

  • Pokémoni se bodo razdelili na spol in tako bomo lahko sami valili nove.
  • Pojavile se bodo nove priložnosti za evolucije pokémonov. Nekatere živalce bodo potrebovale t.i evolucijske predmete, ki jih bomo dobili samo na pokéstopih.
  • Pokémoni, ki jih bomo srečali v “divjini” se bodo obnašali drugače kot so se do sedaj, tako da kar pazljivo do lovljenja novih.
  • V igro bodo dodane Nanab jagode, ki bodo upočasnile živalce, da jih bo lažje uloviti in Pinap jagode, ki nam bodo podvojile število bonbončkov, če bomo pokémona ulovili.
  • Niantic je dodal tudi novo garderobo za vse tiste, ki radi lepo oblečete svoje karakterja

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

HOPsi gaming računalnik – Test računalnika | Sveti se že, ali tudi dostavi?

Računalniki so v sodobnem svetu nepogrešljivi spremljevalci, pa najsi je v ospredju tvojega tipičnega dneva delo ali zabava. Čeravno sestava računalnika po...

Final Fantasy 16 uradno najavljen za PlayStation 5

Sony je na svoji konferenci za PlayStation 5 pošteno razveselil vse privržence Final Fantasy franšize. Ta je svoj zadnji glavni del, Final...

Five Nights At Freddy’s: Security Breach dobil prvi napovednik

Rad imam grozljivke, vendar pa nisem privrženec Five Nights At Freddy's iger. Razlog je preprost: ne maram tako imenovanih "jump scarov", ki...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!