Prvih 16 minut igre Middle-earth: Shadow of War

Vedno bolj se nam približuje igra založbe Warner Bros. in razvijalcev Monolith Productions po imenu Middle-earth: Shadow of War, ki sledi prejšnjemu delu Shadow of Mordor. Še vedno bomo deležni zgodbe junaka Taliona in vilinskega duha, ki sej nekoč imenoval Celebrimbor. Talion skuje nov prstan moči za katerega Celebrimbor meni, da bo na svetu povzročal dobro. Pravzaprav je prepričan da bo zaradi novega prstana Talion postal dober kralj. Talion, ki si ne želi moči, verjame v dobre namene Celebrimbora in se z njim strinja. Tako mu pomaga v boju proti staremu, na novo vstalemu kralju teme – Sauronu in njegovim Nazgulom. Pred kratkim pa smo imeli priložnost videti prve posnetke igre.

Že v samem začetku posnetka vidimo da je igra čudovita. Tokrat ne bomo samo v Mordorju, vendar tudi v čudovitih in ljudem prijaznih mestih Srednjega Sveta. Z novim prstanom moči si bomo ustvarili vojsko in poskušali zavzeti Mordor in druga mesta, ki so z njim povezana. V posnetku vidimo več regij, vsaka naj bi imela edinstvene nasprotnike in okolje. Iz posnetka lahko sklepamo da bomo potovali iz mesta v mesto (oz. trdnjave, gradu,…) in ga poskušali vzet iz rok podložnikov zloglasnega Saurona. Vidimo lahko tudi, da ne vodimo vojske sestavljene iz ljudi, vilincev, škratov in hobitov, temveč iz ork, kar lahko povežemo iz prejšnjega dela igre, saj smo se tam naučili kako jih kontrolirati in uporabiti kot svoje orožje.

V posnetku junak Talion vodi napad na eno izmed utrdb, torej lahko vidimo le napad in ne tudi če se lahko prosto gibamo po svetu kot v prejšnjem delu. Upam da bo to omogočeno in da bomo lahko prosto potovali po travnikih in gorah čudovitega Srednjega Sveta in ne le zavzemali gradov. Sama igranost se mi zdi zelo podobena kot v Shadow of Mordor z eno izjemo – uporabljamo lahko na novo skovan prstan.

Glede na posnetek mislim da bo igra še boljša kot prejšnji del, zgodba bo po mojem mnenju čudovita, prav tako nimam besed čez grafiko. Da me boste bolje razumeli si pa le poglejte spodnji posnetek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime