Elder Scrolls Online: Morrowind – Oglejte si nov posnetek

Vsi posnetki so bili narejeni na PAX east konferenci, kjer sta Bethesda in Zenimax Online pokazala novo Warden klaso in PvP način v katermu se bojujemo kar 4v4v4.

Nova Warden klasa vsebuje bolj naravne spretnosti, ki naj bi jih imeli druidi. Njihova zaveznica je narava, kot lahko vidimo že v samemu napovedniku, saj ima Warden tudi medveda, kateri je v veliko pomoč. Razvijalci so naredili posebno klaso spretnosti, ki zdravijo čez čas (healing over time), poleg tega pa ima tudi ogromne AOE spretnosti, ki pobijejo vse nepridiprave. Nova klasa je zelo fleksibilna, saj ima prav tako tudi tank spretnosti, kot je recimo icy armour. Celotno spretnostno drevo je namenjeno tudi t.i. tankanju.

V PvP 4v4v4 se bojujemo proti drugim igralcem, da bi zavzeli mapo. Svoje nasprotnike lahko tudi vržemo v kotičke lave, kjer hitro umrejo. Zaenkrat je povratna informacije zelo pozitivna glede samega PvP-ja.

Elder Scrolls Online: Morrowind bo izšla na PC 6 junija 2017. Spodaj si lahko ogledate kaj menijo razvijalci in nekaj izbranih igralcev glede nove klase in PvP načina.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime