Elder Scrolls Online: Morrowind – Oglejte si nov posnetek

Vsi posnetki so bili narejeni na PAX east konferenci, kjer sta Bethesda in Zenimax Online pokazala novo Warden klaso in PvP način v katermu se bojujemo kar 4v4v4.

Nova Warden klasa vsebuje bolj naravne spretnosti, ki naj bi jih imeli druidi. Njihova zaveznica je narava, kot lahko vidimo že v samemu napovedniku, saj ima Warden tudi medveda, kateri je v veliko pomoč. Razvijalci so naredili posebno klaso spretnosti, ki zdravijo čez čas (healing over time), poleg tega pa ima tudi ogromne AOE spretnosti, ki pobijejo vse nepridiprave. Nova klasa je zelo fleksibilna, saj ima prav tako tudi tank spretnosti, kot je recimo icy armour. Celotno spretnostno drevo je namenjeno tudi t.i. tankanju.

V PvP 4v4v4 se bojujemo proti drugim igralcem, da bi zavzeli mapo. Svoje nasprotnike lahko tudi vržemo v kotičke lave, kjer hitro umrejo. Zaenkrat je povratna informacije zelo pozitivna glede samega PvP-ja.

Elder Scrolls Online: Morrowind bo izšla na PC 6 junija 2017. Spodaj si lahko ogledate kaj menijo razvijalci in nekaj izbranih igralcev glede nove klase in PvP načina.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

HOPsi gaming računalnik – Test računalnika | Sveti se že, ali tudi dostavi?

Računalniki so v sodobnem svetu nepogrešljivi spremljevalci, pa najsi je v ospredju tvojega tipičnega dneva delo ali zabava. Čeravno sestava računalnika po...

Final Fantasy 16 uradno najavljen za PlayStation 5

Sony je na svoji konferenci za PlayStation 5 pošteno razveselil vse privržence Final Fantasy franšize. Ta je svoj zadnji glavni del, Final...

Five Nights At Freddy’s: Security Breach dobil prvi napovednik

Rad imam grozljivke, vendar pa nisem privrženec Five Nights At Freddy's iger. Razlog je preprost: ne maram tako imenovanih "jump scarov", ki...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!