Elder Scrolls Online: Morrowind razširitev bomo lahko igrali prej

Pri Zenimax Studios so povedali, da bodo lahko vsi igralci, ki imajo kupljeno igro Elder Scrolls Online začeli z igranjem nove razširitve 22. maja, kar je 15 dni pred uradnim izidom. Povedali so tudi, da se bosta strežnik, ki bo tekel ločeno od PTR-ja, in ves napredek, ki ga bodo igralci naredili, shranila. Razvijalci bodo v teh dveh tednih popravili še vse možne hrošče, ki jih bodo dobili igralci, kar bo omogočilio odličen začetek novega poglavja.

Elder Scrolls Online: Morrowind bo prinesel novo klaso Warden, nov del sveta, več PvP vsebin in še ostale zanimive stvari. Igramo ga lahko na PC, Xbox One in PlayStation 4; če ste nov igralec ga lahko dobite na uradni spletni strani za 60 $, za ostale igralce, ki že imajo kupljeno igro, bo razširitev stala 40 $.

Če ste eden od teh, ki je prednaročil fizično izdajo nove razširitve, boste morali poklicati uporabniško podporo, da vam bodo omogočili dostop v igro že 22. maja. Pomoč najdete tukaj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!