Battleborn bomo od danes lahko igrali brezplačno!

Battleborn, Gearbox-ova kombinacija streljačine in MOBE, bo od danes naprej zastonj. Različici Steam in Xbox One sta že prestopili na nov način, medtem ko bo PS4 verzija sledila 13. junija.

Obstoječi lastniki igre bodo prejeli naziv “Founder” oziroma ustanovitelj, zraven pa jim bo pripadala tudi obilica dobrot, s katerimi bodo dobili povrnjen znesek, ki so ga plačali za igro. Battleborn-ov brezplačen način bo nudil neomejen dostop do kompetitivnega večigralskega načina. Izmenjevalo se bo 30 herojev, podobno kot pri ostalih zastonjskih MOBA igrah v tem slogu.

Igra bo prav tako dobila novo čakalnico, zasnovano predvsem za novince, kar bi naj zmanjšalo čakalni čas. Ko bo igralec dosegel 20. stopnjo, se bo vse prestavilo nazaj na obstoječe stanje. Prav tako bo Battleborn prejel nov trening pristop, kjer bo za preizkus na voljo vsak heroj.

Seveda lahko ljubitelji še vedno odprejo svojo denarnico za nakup dobrot. Market bo dovoljeval uporabo kreditov oziroma kupljive, platinum valute za nakup herojev, skinov in tauntov ter še veliko drugega. Prav tako je igro še vedno mogoče kupiti v celoti, s tem pa dobimo 25 osnovnih herojev, 8 misij z zgodbo ter prolog, pa tudi dostop do privatnih iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime