Pokémon GO: Dogodek za prvo obletnico

Neverjetno, eno leto je že okrog, odkar je izšla najbolj igrana igra za mobilne naprave Android in iOS. Za podjetje Niantic je bilo to nekaj neverjetnega, saj so samo z igro zaslužili ogromno denarja. Po nekaj mesecih je Pokémon GO izgubil velik del igralcev, ampak še vedno obstaja veliko zvestih, ki aplikacijo prižgejo vsak dan in se odpravijo na sprehod. V enemu letu so ljudje po svetu polovili kar 125 milijard Pokémon-ov, razkrili nove kotičke sveta, spoznali nove ljudi, po besedah razvijalcev pa nas čaka še mnogo avantur.

Pred kratkim je izšla posodobitev, ki je v igro prinesla raid-e, pri čemer ne gre za nič drugega kot boj proti zelo močnemu Pokémon-u z vašimi najboljšimi prijatelji. Za praznovanje prve obletnice te nore igre pa je Niantic naredil poseben dogodek, kjer lahko ulovimo prav posebnega Pikachu-ja s kapico njegovega najboljšega prijatelja Ash-a Ketchum-a. Tudi v njihovo trgovino so dodali t. i. “Anniversary Box”, ki vsebuje “Incubators”, “Max Revives”, “Ultra Balls” in “Raid Passes”. Zanimivo škatlo lahko trenutno v njihovi trgovini dobimo po znižani ceni.

Posebni Pikachu za prvo obletnico.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!