SMITE bo dobil medsezonsko posodobitev

Po zelo kritičnem sprejemu letošnje sezone je Hi-Rez le poslušal svoje oboževalce in bo tako spremenil oz. popravil veliko stvari v igri. Pa a bodo le-te razveselile oboževalce? Mogoče bo projekt Olimp odgovor na to.

Projekt Olimp je ime za spremembe, ki so si jih oboževalci želeli že leta. Tako bodo razvijalci prek tega projekta skozi 4. sezono dodajali izboljšave motorčku, ki poganja celotno igro in tudi razne druge stvari, kot so vodiči in izboljšave k samemu uporabniškemu vmesniku. Dodatne izboljšave bodo dodane še v različici 4.14 in 4.15 ter vse do 5. sezone.

Grafična nadgradnja motorčka – Igra bo igralcem po zelo dolgem času ponovno omogočala uporabo DirectX 11. Le-ta nadgradnja bo igralcem izboljšala zmogljivost procesorja ter grafične kartice kot tudi integriranim grafičnim karticam, ki podpirajo DirectX 11. Prav tako ta nadgradnja omogoča obilo novih možnosti za izboljšavo zmogljivosti igre. Trenutno je sistem v BETA verziji in tako lahko tudi vsak uporablja ter pomaga izboljšati sistem. Da spremenite, pojdite Settings -> Video Options, potem pa označite “Use D3D11 (BETA)” ter ponovno zaženite sistem. Sporočajo le, da ko se bo zmogljivost izboljšala, se bo uporaba pomnilnika zelo zvišala, to bo odpravljeno proti finalni različici te nadgradnje.

HD teksture DLC – Igralci z zmogljivejšimi sistemi si bodo brezplačno lahko preko zaganjalnika prenesli paket HD tekstur. Le-ta bo predvsem koristen igralcem, ki uporabljajo 4K ločljivost. Da si prenesete DLC, morate odpreti zaganjalnik in v meniju (levo zgoraj) izbrati “Manage DLC”. Potem označite “High Resolution Texture Pack” ter potrdite za prenos. Za uporabo te teksture je obvezno, da imate pod grafičnimi nastavitvami nastavitev “texture detail” na najvišje (Maximum).

Boljše teksture

Dodatna vsebina k boljšemu delovanju – 64-bitni sistem, možnost večje nastavitve ločljivosti in boljše senčenje, ki bo določenim elementom na mapi dodalo boljši 3D efekt.

Spremenjen sistem stopenj – Igralci bodo sedaj imeli možnost, da pridejo do višje stopnje. Tako več ne bomo omejeni na stopnjo 30 in bomo lahko svojo pot nadaljevali do stopnje 160. Igralci, ki so stopnja 30 in so že pridobili veliko več “izkušenj”, kot je potrebno za stopnjo 30, bo le ta prilagojena njihovim trenutnim izkušnjam. Prav tako bodo stopnje med 1 do 30 prilagojene za boljšo izkušnjo in lažje razumevanje sistema. S tem sistemom so dodali v igro tudi 8 novih dosežkov oz. prestiže. Le-te bomo lahko prikazali v svojem profilu ter tudi v čakalnem zaslonu.

Triumphant Chests – V igro HiRez dodaja novo vrsto nagrade in tako bomo zraven dnevnih nagrad, nalog ter prvih zmag še dobili “zmagoslavno” skrinjo. Za vsako zmagano PvP igro bo igralec dobil eno skrinjo. Te bodo prišle v treh različnih vrstah, vsaka pa bo vsebovala svoje redke nagrade. Vsak igralec bo imel vsak teden 4 proste reže, ki pa se bo zaklenila, ko bo odprl skrinjo. Ko bo igralec zaklenil vse 4 proste reže, bo dobil možnost, da si odklene dodatno. Ko bo igralec odprl zadostno število (20) vseh treh vrst skrinj, bo dobil posebno skrinjo, ki bo vsebovala najbolj redke nagrade.

Spremenjena čakalna vrsta (Multi-Queuing) – SMITE se predvsem razlikuje od ostalih MOBA iger s tem, da ponuja veliko različnih načinov igranja. A zaradi tega se je začel pojavljati velik problem pri čakalnih vrstah oz. dolgo čakanje na določeno igro, predvsem pri manj igranih igrah. Tako pa bo igralec sedaj imel možnost izbrati več igralnih načinov hkrati in ga tako povabilo v igro, kjer bo sistem našel najbolj primerne igralce oz. nasprotnike.

V igro prav tako prihaja poletno vzdušje in tako obilo poletnih preoblek in nagrad. Vse o poletnem vzdušju v igri si lahko pogledate na uradni strani Summer of SMITE 2017.

Nova posodobitev prinaša tudi nove preobleke, te so:

Medsezonska posodobitev tudi prinaša obilo sprememb k samem igranju igre. Tako da, če ste že igralec igre vam priporočamo, da si preberete uradni prispevek, ki opisuje vse te spremembe. Prav tako je igralni način Siege dobil popravke in tako bo sedaj bolje deloval.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime