Prebrisan oboževalec morda odkril mesto nadaljevanja The Last Of Us

Lansko leto je Sony na svoji konferenci predstavil napovednik za drugi del igre The Last Of Us in od takrat nismo slišali nobenih novosti. Na letošnjem E3 prav tako, saj nismo dobili novih informacij. So pa pri Naughty Dog izdali, da so v napovedniku podali več informacij, kakor so sprva predvidevali. In, seveda, kje drugje kot na redditu so že prišli prvi dokazi, da naj bi The Last Of Us Part 2 potekal v Seattle Washington. No, pa si poglejmo, kaj so izbrskali.

  1. 1. Gozd na začetku napovednika spominja na Washingtonovo naravo.

2. Seveda bi lahko rekli, da gre za ekosistem, ki ga lahko najdemo marsikje, zato je tukaj že naslednji dokaz. V posnetku se z dobrim očesom opazi stavbo z napisom “Driftwood” ter ulico Washington.

3. Tukaj je tudi slika, ki prikazuje parkirni avtomat, ki se nahaja v Seattlu.

4. Slika, ki bi morala dokončno potrditi, da gre za Seattle, je slika garažne hiše. Na sliki bi večina pomislila le na standardno garažno hišo, ampak temu ni tako. Kot kažejo dokazi, gre za eno od garažnih hiš v Seattlu.

Mimogrede, hiša z napisom “Driftwood” se nahaja le kakšno ulico stran od parkirne hiše.

Torej, če izberemo sedaj vse podatke, lahko trdimo, da se bo The Last Of Us Part 2 vsaj delno odvijal v Seattlu. Seveda bo igra najverjetneje obiskala tudi ostala mesta. Če se spominjamo, se je zgodba v prvem delu odvijala v Austinu, Teksasu, Pittsburghu ter Salt Lake Cityju. Morda bo drugi del vključeval manj potovanja, ampak dvomim, da se bo celotna zgodba odvijala le v Seattlu, saj če pomnimo, je Ellie dejala “I’m gonna find and I’m gonna kill every last one of them” in verjetno niso vsi ravno v Seattlu na kavi.

Last of Us 2 še nima točnega izida, ampak predvideva se prihodnje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime