For Honor bo čez vikend mogoče ponovno brezplačno preizkusiti

Čeprav je igra For Honor na začetku prejela pohvale kritikov in bila dobro sprejeta tudi med igralci, ji želenega preboja, večinoma zaradi P2P serverjev, vseeno ni uspelo doseči. V zadnjem mesecu je tako dosegala le dobrih 2000 igralcev dnevno.

Kakorkoli, prihaja tretja sezona, ki bo vključevala novega bojevnika, gladiatorja. Dodali bodo tudi 1v1 turnirje, ki jih do sedaj ni bilo. Čeprav brezplačni vikend ne more škoditi, najbrž ne bo imel večjega vpliva na igralno bazo. Vsi, ki želite igri nameniti pozornost, lahko pričnete z igranjem v četrtek, 10. 8. ob 19.00, pa vse do 13. 8. do 22.00. Enako velja tako za lastnike konzol kot osebnih računalnikov (zgoraj napisane ure veljajo za vse lastnike računalnikov, konzolaši prištejte še 2 uri).

V tem času bo For Honor možno kupiti po 50 % nižji ceni. Ubisoft bo poskrbel za vse, ki bi si boje raje ogledali, kot sami izkusili, zato je med terminom organiziral tekmovanje z nagradnim skladom 10.000 $, imenovano Hero Series, v katerem se bodo pomerili najboljši igralci širom sveta. Prenos si lahko ogledate na njihovem Twitch-u 12. 8. z pričetkom ob 20.00.

Naš opis (closed beta) igre lahko preverite TUKAJ.

Več informacij najdete na uradni strani, kjer lahko snamete tudi Uplay, ki bo potreben za igranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime