Star Wars Battlefront II: Napovednik za beto je tukaj

Electronic Arts so objavili nov napovednik za prihajajočo igro Star Wars Battlefront II. V samem napovedniku lahko vidimo odlično grafično podobo, ki jo bo imela najnovejša Vojna Zvezd in razdeljen zaslon oz. “split screen” coop igralni način. Vsebovala naj bi tudi odlično kampanjo, a bo do takrat treba še malo počakati, saj bo sedaj mogoče igrati samo nekaj dni, in sicer od 6. oktobra do 8. oktobra. Če se boste odločili za nakup igre do 9. oktobra, pa boste dobili še posebno t. i. “Lightsaber Mastery” nadgradnjo za Yodo.

Star Wars Battlefront II bo izšel za osebne računalnike in obe popularni konzoli 16. novembra. Kupite ga lahko na platformi Origin za 59,99 €, posebno izdajo pa za 79,99 €.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!