Assassin’s Creed Origins Metacritic poplavljen z lažnimi pozitivnimi opisi

Metacritic je pri mnogih odločilni faktor, ali je igra uspešna in dovolj dobra za nakup ali ravno obratno. Zato ni čudno, da si na tej strani vsi želijo visoke ocene; tako založniki kot sami igralci.

No, včasih nekatere igralce oz. oboževalce privrženost k njihovi omiljeni igri malce preveč zanese. Tako se je na udaru znašla Metacritic stran za igro, Assassin’s Creed Origins, najnovejši naslov izpod rok založnika Ubisoft.

Seveda lahko pričakujemo, da ima vsaka igra kakšen lažen opis. A tu je nekdo pretiraval, saj se je v relativno kratkem času pojavilo ogromno opisov, vsi pa si delijo neka naključno generirana imena z istim tekstom v polomljeni angleščini.

“Veliko boljše od assassins creed unity in assassins creed syndicate, je bolj odraslo, bayek je zanimiv karakter in karakterji iz zgodovine so uspešno predstavljeni.” Ta “opis” se pojavi več kot ducat-krat, ni pa edini ponavljajoči se.

Predstavnik Metacritica je že sporočil da se problema zavedajo in da lažne opise odstranjujejo, moderatorji pa delajo nadure da stanje normalizirajo.

Assassin’s Creed Origins drži trenutno oceno 8.0 s strani uporabnikov, vsebuje pa preko 600 opisov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime