EA v Battlefrontu II znižal cene herojev za kar 75 %

Če se spomnite, smo nedavno pisali o katastrofalnih cenah za odklep herojev v igri, ki še sploh ni uradno izšla, Battlefront II.

Te cene ne plačamo z denarjem (no, lahko tudi), ampak predvsem s svojim časovnim vložkom. Širom interneta so igralci pričeli zganjati vik in krik, protestno odpovedovali svoja prednaročila, in tako je veliki založnik bil primoran podati izjavo na Redditu, ki pa je igralce samo dodatno podžgala. Opravičilo je bilo, češ da je takšna enormna količina ur potrebna zato, ker so le tako lahko igralci na svoj končni dosežek ponosni. Protesti so se nadaljevali in stopnjevali celo do te mere, da je gigantskemu EA-ju padla cena delnic. In ko se enkrat to zgodi, investitorji niso ravno zadovoljni. Založniku ni ostalo drugega, kot da se javno opraviči in zniža cene herojem.

Tako bosta Darth Vader ter Luke Skywalker še vedno najdražja, njuna cena je padla iz 60.000 kreditov na samo 15.000. Palpatine, Chewbacca in Leia Organa stanejo sedaj 10.000, Iden pa 5.000 denarnih enot.

V slogi je moč, in igralci so znova dokazali, da lahko s skupnim sodelovanjem zatresejo vejo – tudi tisto, na kateri sedi mogotec EA.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime